Szaszłyki śledziowo-serowe

Ocena przepisu

Składniki

  • filety śledziowe solone 4 szt
  • ser żołty 15 dag

Sposób przyrządzenia

Płaty śledziowe moczymy w wodzie około 2 - 3 godzin, następnie kroimy w większą kostkę. Ser kroimy w podobną kostkę jak śledzie. Następnie nadziewamy na patyczki na przemian.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 826
Data dodania: 2010-10-24

Zdjęcia

Szaszłyki śledziowo-serowe
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-10-24
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szaszłyki śledziowo-serowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.