Szparagi gotowane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szparagi myjemy, obieramy i gotujemy w osolonej wodzie. Następnie odcedzamy, aby woda obciekła. Na talerzu układamy szparagi, na wierzch kładziemy masło (mają być wiórki), a całość posypujemy drobniutko posiekanym koperkiem. Idealne do dań mięsnych.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 725
Data dodania: 2010-03-16

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szparagi gotowane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.