Szpinak z pomidorami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szpinak rozmrażamy i dodajemy do niego śmietanę, roztarty czosnek i zagotowujemy. Doprawiamy solą i pieprzem. Masę dzielimy na dwie części. Na dnie żaroodpornego naczynia układamy jedną część szpinaku. Następnie układamy pokrojone w ćwiartki pomidory i pozostały szpinak. Posypujemy startym żółtym serem i oregano. Zapiekamy w temperaturze 180 stopni ok 10 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1164
Data dodania: 2010-08-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Szpinak z pomidorami

2010-08-30 15:49:58

Zdrowie na talerzu i łatwe w przygotowaniu.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.