Tarta bułka

Ocena przepisu

Opis

Bułka tarta

Składniki

  • bułka zwykła 6 sztuk

Sposób przyrządzenia

Bułki pokroić na cienki kromki. Ułożyć na blaszce do ciasta i postawić w piekarniku. Obsuszać w piekarniku. Gdy zaczną się kruszyć, przekręcić w maszynce do mięsa lub ugnieść wałkiem. Używać do panierki, zagęszczania sosów, posypywania form.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 620
Data dodania: 2010-12-10

Zdjęcia

Tarta bułka
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-12-10
Bułka tarta

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Tarta bułka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.