Tarta porowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pora kroimy w talarki. Smażymy go na maśle około 10 minut. Następnie okrągłą formę wykładamy ciastem, pieczemy około 10 minut. Pora łączymy ze śmietaną oraz jajkiem, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem, dokładnie mieszamy. Całość wylewamy na ciasto, zapiekamy około 15 minut w temp. 180*c.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1302
Data dodania: 2010-03-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Tarta porowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.