Tatar teścia

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso mielone myjemy, mielimy przez maszynkę trzy razy. Doprawiamy przyprawą, solą, pieprzem. Mieszamy, dodajemy żółtka, oliwę, mieszamy do momentu uzyskania jednolitej masy. Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę. Ogórki kroimy w drobną kostkę. Wołowinę przekładamy do półmiska, posypujemy dookoła cebulką, ogórkiem. Smacznego.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 652
Data dodania: 2011-04-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Tatar teścia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.