Tatar z marchewką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso po dwukrotnym zmieleniu przyprawiamy solą, pieprzem. Dodajemy żółtko, maggi i mieszamy. Dodajemy drobno pokrojoną cebulkę, przyprawiamy do smaku i po wymieszaniu robimy małe kuleczki. Marchewkę tniemy na plasterki. Następnie nadziewamy na patyczki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 685
Data dodania: 2010-10-08

Zdjęcia

Tatar z marchewką
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-10-08

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Tatar z marchewką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.