Truskawki na zimę

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Truskawki dokładnie myjemy, szypułkujemy, przekładamy do miksera, dodajemy cukier, miksujemy na gładką masę. Przekładamy do pojemniczków lub torebek spożywczych, mrozimy. Mrożone truskawki dodajemy do ciast, deserów, makaronu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1992
Data dodania: 2011-02-23

Zdjęcia

Truskawki na zimę
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-23

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Truskawki na zimę

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.