Twaróg pomarańczowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomarańcze obieramy, kroimy na kawałki, pozbawiamy pestek i układamy w salaterkach. Twaróg przecieramy, dodajemy cynamon wymieszany z brązowym cukrem, sokiem wyciśniętym z cytryny. Ser ponownie przecieramy, przyprawiamy cukrem pudrem do smaku i wlewamy sztywną pianę ubitą z śmietany. Pomarańczowy twaróg nakładamy na owoce. Z wierzchu możemy udekorować kandyzowaną skórką pomarańczową.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 442
Data dodania: 2011-06-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Twaróg pomarańczowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.