Udka z kalafiorem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Udka myjemy i osuszamy. Nacieramy solą, pieprzem, czosnkiem i curry. Układamy w naczyniu żaroodpornym, dodajemy olej , przykrywamy i pieczemy w temp. 180 - 200 około 30 - 40 min. Do gotującej osolonej wody wrzucamy, umyty kalafior i gotujemy 5 - 6 min. Po odsączeniu podajemy z gorącym kurczakiem i surówką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 709
Data dodania: 2010-10-23

Zdjęcia

Udka z kalafiorem
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-10-23
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Udka z kalafiorem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.