Wątróbka z jabłkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wątróbkę opłucz, oczyść, pokrój na cienkie plastry. Olej rozgrzej na patelni, usmaż plastry wątróbki z obu stron. Zdejmij, oprósz solą i pieprzem, trzymaj w cieple. Jabłka umyj, pokrój na dość grube plasterki, podsmaż na tej samej patelni. Dodaj wątróbki, chwilę podsmaż. Podawaj z frytkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 812
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Wątróbka z jabłkami
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-12
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wątróbka z jabłkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.