Włoskie spaghetti

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Czosnek, pestki pinii, bazylię zmiksować z dodatkiem soli. Miksując, dodawać ser i oliwę. Całość miksować tak długo, aż pasta będzie kremowa. Makaron gotować przez 11 minut w osolonej wodzie, osączyć, polać stopionym masłem i wymieszać. Spaghetti wyłożyć na talerze i na wierzchu położyć pastę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 664
Data dodania: 2010-06-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Włoskie spaghetti

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.