Ziemniaczana sałatka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki opłukać i wyczyścić gotować w łupinach. Cebule pokroić w kostkę. Ugotowane ziemniaki obrać ze skórki, pokroić w plasterki, a potem posypać cebulą. Przyprawić. Boczek pokroić w małe plastry i powykładać na wierzch. Posypać szczypiorkiem. Przełożyć na półmisek
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 367
Data dodania: 2011-11-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ziemniaczana sałatka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.