Ziemniaki pod pierzynką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obrać, przekroić wzdłuż na pół i ułożyć przekrojoną strona do góry na posmarowanej olejem blasze. Oprószyć solą i pieprzem. Obłożyć wiórkami masła. Piec 40 minut w temp. 200 stopni. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Posypać nim ziemniaki i zapiekać jeszcze ok. 7 minut. Posypać kminkiem i zapiekać 3 minuty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 860
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ziemniaki pod pierzynką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.