• apette.pl
  • Ziemniaki z masłem i siekanymi jajkami

Ziemniaki z masłem i siekanymi jajkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki ugotować, pokroić w kostkę, posolić i zmieszać z drobno posiekanymi jajkami na twardo. Polać roztopionym masłem, dodać śmietankę. Całość posypać posiekaną zieleniną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1176
Data dodania: 2008-07-25

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ziemniaki z masłem i siekanymi jajkami

2010-02-19 01:27:45

dobre, dobre.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.