Zupa buraczkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki, buraczki, marchewkę i pietruszkę oczyszczamy. Wywar drobiowy zagotowujemy, dodajemy do niego warzywa i gotujemy do miękkości dodając w trakcie gotowania ziele angielskie, liść laurowy i pieprz ziarnisty. Pod koniec gotowania zupę doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na koniec dodajemy drobniutko posiekaną zieleninę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 482
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Zupa buraczkowa
albertos#

Dodane przez:

albertos

2011-06-30

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa buraczkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.