Zupa porowo-marchewkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Por pokroić na kawałki, udusić z masłem. Marchew obrać, pokroić w paski, dodać do uduszonego pora. Wlać bulion i gotować 15 min. na małym ogniu. Zmiksować warzywa z częścią bulionu. Zupę ponownie wlać do garnka, wymieszać ze śmietaną i przyprawić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 760
Data dodania: 2008-10-30

Zdjęcia

Zupa porowo-marchewkowa
junior#

Dodane przez:

junior

2011-01-26

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Zupa porowo-marchewkowa

2010-02-25 20:28:44

Bardzo lubię różne zupy, bo są pożywne i rozgrzewające.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.