Zupa z pangi

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę pozbawiamy ości, kroimy na małe kawałki np. w kostkę. Cukinię i ziemniaki kroimy w paski a cebulę w talarki. Wszystko łączymy w jednym garnku, dodajemy obrany czosnek, zalewamy wodą, przyprawiamy do smaku pieprzem oraz solą. Trzymamy na ogniu przez 25 minut. Kilka minut przed końcem gotowania wlewamy ocet oraz sok wyciśnięty z cytryny. Najlepiej smakuje od razu po przygotowaniu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Czas gotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 450
Data dodania: 2011-06-25

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z pangi

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.