Żur z jajkiem i wędzonką

Ocena przepisu

Składniki

  • żur na zakwasie 2 litry
  • jajka 6 sztuk
  • wędzonka gotowana 30 dkg

Sposób przyrządzenia

jajka ugotować na twardo,wędzonkę pokroić w kostkę i podsmażyć.żur przygotować z mojego przepisu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 548
Data dodania: 2010-11-29

Zdjęcia

Żur z jajkiem i wędzonką
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-11-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Żur z jajkiem i wędzonką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.