Bakłażany z rożna

Ocena przepisu

Składniki

  • bakłażan 200 g
  • sól

Sposób przyrządzenia

Bakłażany (bez obierania ze skóry) wymyć, obsuszyć serwetką, nadziać na rożen i piec nad rozżarzonymi węglami, od czasu do czasu obracając, by się równomiernie upiekły. Gotowe zdjąć z rożna, obrać ze skóry i ułożyć na półmisku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1452
Data dodania: 2010-02-16

Zdjęcia

Tagi

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Bakłażany z rożna

2010-02-16 22:03:14

Bardzo dobre jedzenie.
Lubię warzywa.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.