• apette.pl
  • Biała kiełbasa na farszu z pieczarek

Biała kiełbasa na farszu z pieczarek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki dokładnie myjemy, kroimy w plastry. Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy pieczarki, solimy, tuszymy. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę dodajemy do pieczarek, dusimy do miękkości.

Gdy farsz jest miękki dodajemy kostkę rosołową, tymianek, pieprz, wodę, dusimy pod przykryciem 10 minut. Białą kiełbasę gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu przekładamy na półmisek, na dno układamy farsz.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 829
Data dodania: 2011-04-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biała kiełbasa na farszu z pieczarek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.