Blokowe babeczki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

W rondlu rozpuść masło, dodaj kakao, cukier i odrobinę wody. Regularnie mieszaj zawartość garnuszka i gdy już wszystko idealnie połączy się, odstaw całość do ostygnięcia. W dużym garnku wsyp mleko, pokruszone herbatniki, bakalie i orzechy (kilka odłóż do dekoracji). Do garnka wlej zawartość rondelka i dokładnie wymieszaj, następnie przełóż do foremek np. na babeczki lub dużej keksowej. Formę najlepiej jest wyłożyć folią aluminiową. Wierzch dekorujemy kawałkami orzechów włoskich.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 12
Wyświetlenia: 477
Data dodania: 2011-07-02

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Blokowe babeczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.