Brokuł pod pierzynką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Brokuł dzielimy na różyczki, blanszujemy. Pieczarki kroimy, dusimy na maśle. Ziemniaki obieramy, gotujemy i kroimy w plastry a polędwicę w kostkę.

Sos: mąkę rumienimy w garnuszku. Wlewamy bulion i śmietanę. Gotujemy. Wsypujemy ser, koperek. Mieszając, gotujemy 3 minuty. Warzywa, pieczarki i polędwicę wykładamy do naczynia żaroodpornego. Polewamy sosem i pieczemy 20 minut w 180 stopniach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 7
Wyświetlenia: 717
Data dodania: 2011-04-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Brokuł pod pierzynką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.