Buraczany sok

Ocena przepisu

Składniki

  • buraki 1 kg
  • sok buraczany 1 L

Sposób przyrządzenia

Buraki myjemy, obieramy i wkładamy do sokowirówki. Następnie dodajemy sok, mieszamy. Wstawiamy do lodówki na 2 godzinki. Najlepszy schłodzony.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 909
Data dodania: 2010-02-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Buraczany sok

2010-02-24 21:59:22

Piję go od czasu do czasu.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.