Chaszłama z ziemniakami

Ocena przepisu

Opis

Przed podaniem ziemniaki ułożyć wokół mięsa, polać wywarem oraz posypać koprem i kolendrą.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso pokrojone posolić, włożyć do garnka, dodać białe wino oraz liść laurowy i ugotować na średnim ogniu na półmiękko. Następnie włożyć do garnka ziemniaki i całość dogotować (jeżeli mięso nie jest tłuste, można dodać 100 g roztopionego masła).
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 568
Data dodania: 2011-01-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Chaszłama z ziemniakami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.