Danie z brukselki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Brukselkę dusić do miękkości w niewielkiej ilości wody, odcedzić. Brytfannę wysmarować masłem. Jajka na twardo pokroić w plasterki, posolić i włożyć do brytfanny, przykryć przygotowaną brukselką. Śmietanę wymieszać z tartym serem i polać brukselkę. Wierzch posypać gałką muszkatołową i zapiec w piekarniku, aż się zarumieni.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 847
Data dodania: 2009-12-23

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Danie z brukselki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.