Farsz mięsny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso mielone doprawiamy przyprawą do smaku. Na koniec dodajemy majeranek, mieszamy. Wstawiamy farsz do lodówki na godzinkę. Po godzince można nadziewać kluski.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 500
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Farsz mięsny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.