Faszerowane jajka

Ocena przepisu

Opis

Faszerowane jajka

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć, pokroić w kostkę, wrzucić na patelnię. Podlać odrobiną wody gdy puszczą sok odlać. Dodać masło i drobno pokrojoną cebulę, przesmażyć. Oprószyć solą i pieprzem, wystudzić. Jajka przekroić na połowy, wyjąć żółtka i drobno je pokroić. Dodać do pieczarek razem z majonezem, doprawić do smaku wymieszać. Nakładać farsz na połówki jajek układać na półmisku. Ogórki i szynkę drobno pokroić, dodać 2-3 łyżki wody z ogórków, wymieszać. Doprawić do smaku. Przygotowanym sosem polać jajka.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 768
Data dodania: 2010-11-30

Zdjęcia

Faszerowane jajka
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-30
Faszerowane jajka

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Faszerowane jajka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.