Filety w sosie koperkowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety usmażyć. Z mąki i masła zrobić białą zasmażkę, wlać do rondla i zalać rosołem (2 szklanki). Zagotować, a gdy zgęstnieje, odstawić. Umyty koperek drobno pokrajać, wymieszać ze śmietaną i dodać do sosu - odstawić. Filety ułożyć na półmisku, zalać gorącym gęstym sosem i podawać z ziemniakami puree i surówką z marchwi i jabłek.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 760
Data dodania: 2011-01-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Filety w sosie koperkowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.