Gałki kokosowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka ubić na sztywną pianę, dodając pod koniec ubijania cukier puder; połączyć z wiórkami i sokiem z cytryny. Następnie na blasze wysmarowanej tłuszczem układać w odstępach łyżeczką małe gałki i upiec w gorącym piekarniku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 865
Data dodania: 2010-07-22

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gałki kokosowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.