Jabłka w przecierze pomidorowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka kroimy na ósemki i wydrążamy z nich gniazda. Pomidory podlewamy nie wielką ilością wrzątku, przecieramy i doprawiamy pieprzem, solą, cukrem, papryką i olejem, zagotowujemy przecier pomidorowy. Napełniamy nim do połowy słoiki i wkładamy do niego jabłka, tak aby całkowicie się w nim zanurzyły. Pasteryzujemy około 25-35 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 762
Data dodania: 2010-10-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jabłka w przecierze pomidorowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.