Jagodowa kasza manna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kaszkę wsypać do gotującego się mleka, posłodzić do smaku. Gotować na wolnym ogniu. Dodać zamrożone jagody. Gdy zacznie gęstnieć, mieszać, bo łatwo przywiera do dna garnuszka.

Ostudzić chwilkę i rozłożyć na talerze. Udekorować odłożonymi owocami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 921
Data dodania: 2011-04-26

Zdjęcia

Jagodowa kasza manna
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-04-26
Jagodowa kasza manna

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Jagodowa kasza manna

2011-04-27 19:43:31

Tym deserm nie mogły się moje dzieci najeść. Palce lizać. Mniam.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.