Jagody w makaronie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Świeżo zebrane jagody przebieramy, płuczemy i przekładamy do rondla. Dodajemy cztery łyżki cukru i mieszamy. Gdy się zagotuje to jeszcze przez chwilę gotujemy na zmniejszonym ogniu. Makaron gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy. Wykładamy na głębsze talerze i polewamy jagodami z sosem z rondla.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1174
Data dodania: 2010-07-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jagody w makaronie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.