Kanie w panierce

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z kani wykręcić trzonki, kapelusze obetrzeć i ściąć z nich czubki. Grzyby namoczyć w mleku po około 20 min osączyć, lekko posolić i oprószyć pieprzem. Panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 2089
Data dodania: 2010-05-26

Zdjęcia

Kanie w panierce
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-09-30

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kanie w panierce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.