Kapuśniaczek na żeberkach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żeberka pokroić na porcje, włożyć do garnka, zalać wodą i wstawić na ogień. Doprawić przyprawą, solą i gotować do miękkości. Dodać poszatkowaną, opłukaną kapustę, pokrojoną marchew i gotować ok. 30 minut.

Na koniec dodać obrane, pokrojone ziemniaki i gotować do miękkości. Na koniec doprawić zupę świeżo zmielonym pieprzem, solą i posiekanym koperkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 433
Data dodania: 2012-01-20

Zdjęcia

Kapuśniaczek na żeberkach
poziomka#

Dodane przez:

poziomka

2012-01-20
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapuśniaczek na żeberkach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.