Klopsy Pomidorowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso wymieszać z posiekaną cebulą, wbić jajko, dodać bułkę tartą, doprawić ziołami, solą i pieprzem, dokładnie wyrobić, formować klopsy, wrzucać na posolony wrzątek i gotować około 15 minut. Posiekaną cebulę i czosnek zeszklić na oleju, dodać rozgniecione pomidory z zalewą, doprawić solą i pieprzem, gotować około 5 minut, wrzucić klopsy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1025
Data dodania: 2011-02-25

Zdjęcia

Klopsy Pomidorowe
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-02-26
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Klopsy Pomidorowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.