Koperkowe kotleciki mielone

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso mielone wymieszać z jajkiem, koperkiem, oregano i przyprawami. Dodać trochę bułki tartej. Z masy formować kotleciki i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć z dwóch stron na rumiano.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 397
Data dodania: 2011-05-26

Zdjęcia

Koperkowe kotleciki mielone
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-26
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Koperkowe kotleciki mielone

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.