Kotleciki z papryką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety umyć , osuszyć , pokroić na kotleciki. Paprykę drobno posiekać. Kotleciki lekko rozbić , oprószyć solą i pieprzem. Panierować a rozbitym , roztrzepanym jajku , posiekanej papryce , jeszcze raz w jajku , przygnieść paprykę nożem , żeby się trzymała mięsa. Następnie panierujemy w bułce tartej , smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 624
Data dodania: 2010-11-24

Zdjęcia

Kotleciki z papryką
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-24
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotleciki z papryką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.