Kotlety rybne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety rybne drobno posiekać. Cebulę obrać, posiekać i przesmażyć na maśle. Dodać bułkę tartą, cebulę, 2 jajka i doprawić solą. Formować z masy okrągłe kotlety, panierować je w mące, 1 jajku rozbitym z 1 łyżką wody i tartej bułce. Kotlety smażyć na gorącym tłuszczu, aż się zrumienią z obu stron.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1056
Data dodania: 2010-06-10

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety rybne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.