Makaron domowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Sól mieszamy z jajkami, dodajemy do mąki, Powoli dodajemy wodę i zagniatamy ciasto. Jak się składniki połączą wyrabiamy na gładko. Wałkujemy, zwijamy w rulon i kroimy. Podsuszamy na lnianych ściereczkach. Przechowujemy w suchym miejscu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 545
Data dodania: 2012-05-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Makaron domowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.