Marchewka w zalewie miodowej

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewkę obieramy, wkładamy do garnuszka z wodą i odparzamy 15 minut, wyciągamy, studzimy i kroimy na mniejsze kawałki. Pokrojona marchewkę przekładamy do słoików. Z wody, miodu, octu gotujemy zalewę, zalewamy gorącą zalewą marchewkę, wsypujemy ziarenka gorczycy, zakręcamy słoiki i wekujemy 30 minut w piekarniku w 180 stopniach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 80 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1532
Data dodania: 2011-02-26

Zdjęcia

Marchewka w zalewie miodowej
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchewka w zalewie miodowej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.