Mielony z niespodzianką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z mięsa jajka cebuli pokrojonej bardzo drobno 2 łyżek bułki tartej i przypraw wyrobić masę. Podzielić ją na 8 części każdą z nich rozłożyć na ręce, na środek położyć kosteczkę sera i zawinąć formując kulkę. Czynność powtórzyć dla każdego kotlecika. Obtoczyć je potem w bułce tartej i smażyć na oleju na złoto.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 440
Data dodania: 2010-09-21

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mielony z niespodzianką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.