Miętowy deser

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

2/3 mleka gotujemy z cukrem i masłem. W pozostałym mleku rozrabiamy budyń. Wlewamy do gotującego się mleka i gotujemy, aż budyń zgęstnieje. Dodajemy rozpuszczoną żelatynę, posiekaną miętę i mieszamy. Rozlewamy do foremek, wstawiamy do lodówki, aby stężało. Dekorujemy miętą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1034
Data dodania: 2010-10-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Miętowy deser

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.