Mintaj zapiekany z serem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Płaty mintaja odmrozić, jeśli zamrożone. Umyć, osuszyć, pokroić na kawałki. Posypać sola i pieprzem. Cebule pokroić na plastry. Kawałki mintaja ułożyć na foli alu, na blaszce. Każdy kawałek posmarować keczupem i położyć plaster sera. Wstawić do pieczenia - 15 minut w 180 st. Celsjusza.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Czas pieczenia: 15 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 583
Data dodania: 2012-10-04

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mintaj zapiekany z serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.