Myszki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajko ugotować na twardo, obrać i przekroić na połówki. Liście sałaty umyć osuszyć i położyć na talerzyki. Rzodkiewkę, pomidora, ogórka pokroić na plasterki. Z połówki jajka robimy myszkę. Z rzodkiewki uszy, z szczypiorku wąsy oraz ogonek. Oczy robimy z goździków, nos z ziarenka pieprzu. Układamy plasterki ogórka, pomidora, posypujemy rzeżuchą. Super przekąska, zakąska. Może być też dla dzieci np na śniadanie.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1585
Data dodania: 2011-11-27

Zdjęcia

Myszki
muchomor#

Dodane przez:

muchomor

2011-11-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Myszki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.