Naleśniki z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z mąki, mleka, jajek, oleju i szczypty soli robimy ciasto o konsystencji gęstej śmietany. Smażymy cienkie placki. Pieczarki myjemy, drobno kroimy i smażymy na oleju z pokrojoną cebulką.

Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Placki cienko smarujemy pieczarkami i zwijamy w rulony. Naleśniki układamy w wysmarowanym naczyniu żaroodpornym. Posypujemy startym serem. Zapiekamy, aż się zarumieni.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 436
Data dodania: 2011-04-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Naleśniki z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.