Ogórki kiszone

Ocena przepisu

Składniki

  • ogórki gruntowe dowolna ilość
  • czosnek 5 ząbków
  • koper 1 gałązka

zalewa

Sposób przyrządzenia

Ogórki powkładać do słoików dodać do każdego słoika dodać czosnek 5 ząbków koper 1 gałązkę. Zagotować wodę dodać łyżkę soli i gorącą zalewamy ogórki, zakręcić odwrócić do góry dnem i potrzymać kilka dni w ciepłym pomieszczeniu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 967
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Ogórki kiszone
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-31

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ogórki kiszone

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.