Parówki w cieście francuskim

Ocena przepisu

Składniki

  • parówki 5 szt
  • ciasto francuskie 1 opakowanie
  • ser 5 plastrów
  • mieszanka meksykańska 1 puszka

Sposób przyrządzenia

Ciasto francuskie rozwinąć i podzielić na 5 równych prostokątów. Każdą parówkę zawinąć w prostokąt i plasterek sera. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem i wstawiamy do piekarnika, pieczemy 20 minut. Wyjmujemy i posypujemy mieszanką meksykańską.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 3334
Data dodania: 2008-10-26

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Parówki w cieście francuskim

2010-02-25 20:55:14

Lubie parówki.
!kowal#

!kowal

2008-11-01 19:39:22

Parówki sąsuper i polecam je gorąco
!oliwia#

!oliwia

2008-10-29 00:47:44

jadłam takie parówki już

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.