Pasztet z selera

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchew i seler obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach ale nie najmniejszych. Zalać bulionem i gotować ok. 1 godzinę. Po tym czasie zdjąć z ognia dodać masło w kawałkach i rozmieszać do rozpuszczenia. Wystudzić. Dodać resztę składników dokładnie wymieszać i przełożyć do formy wysypanej bułka tartą i wysmarowanej tłuszczem. Piec w piekarniku w 180 stopniach ok. 80 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 140 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1459
Data dodania: 2010-09-23

Zdjęcia

Pasztet z selera
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-09-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasztet z selera

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.