Pieczarki z papryką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Małe pieczarki myjemy, w całości blanszujemy 2 minuty. Paprykę kroimy, blanszujemy 4 minuty, cebulę kroimy w blanszujemy 2 minuty. Gotujemy zalewę z soli, wody, octu, cukru, oleju i przypraw. Zalewamy warzywa gorące zalewą, pasteryzujemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1282
Data dodania: 2010-09-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki z papryką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.